Rheder Enk en Rhederhof!

Rheder Enk adopteert verzorgingshuis Rhederhof!

'Ik, jij, wij', onze openbare identiteit

Een van de zes kernwaarden van het openbaar onderwijs is ‘van en voor de samenleving’. Deze kernwaarden hebben wij vertaald in ‘Ik, jij, wij’.

 
Ik ben nieuwsgierig naar de ander
Jij bent anders, gelukkig maar
Wij komen samen verder!
 

Ik, jij, wij, gaat over samenwerken, met respect en nieuwsgierigheid naar de ander. Samenwerken met leerlingen, ouders, de wijk en de wereld.  Samen, omdat we allemaal verschillend zijn en juist dát kan ons verrijken. Het gaat over burgerschap, meedoen aan de samenleving en verantwoordelijkheid dragen, over het besef dat ik/jij/wij samen vorm geven aan ons samenleven. 

  

Om onze kernwaarden ook in de praktijk te brengen zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met verzorgingshuis Rhederhof. Wij zijn bijzonder trots op deze samenwerking. De combinatie van basisschool en ouderenzorg vinden wij een prachtige combinatie, waarbij veel plezier valt te halen uit contacten met elkaar en ook kunnen we veel van elkaar leren.

Samen activiteiten ondernemen levert voor beide partijen veel moois op.

Op woensdag 20 december  zullen we met de Rheder Enk verzorgingshuis Rhederhof officieel gaan adopteren.

   

Samen met de kinderen en bewoners van Rhederhof zullen we er een feestelijke dag van maken.

  

Het komend schooljaar zullen wij een aantal gezamenlijke activiteiten gaan organiseren, met de bewoners van Rhederhof en de kinderen van de Rheder Enk. Uiteraard zullen we u op de hoogte houden van deze activiteiten.

Team Rheder Enk

RElogo.png
ikjijwijlogo.png
attent.jpg