RE in het nieuws

nieuwskrant

Op deze pagina willen we zoveel mogelijk content tonen van obs Rheder Enk in het nieuws.

In de Gelderlander van woensdag 29 juni 2016

Een paginagroot artikel over Rheder Enk en PBS. Verschillende mensen (leerkrachten, kinderen, direcie) geven hun visie omtrent Positive Behaviour Support, kortom PBS.

Dit alles naar aanleiding van het behalen van de certificering. Op dat moment waren er nog geen 10 scholen in Nederland met dit predikaat.

Knipsel

Gelderlander 6 november 2013

In de Gelderlander van woensdag 6 november staat dit artikel over obs Rheder Enk groep 5/6. Zij gaat namelijk ontbijten bij burgemeester Petra van Wingerden. Dit alles in het kader van het: Natinaal Schoolontbijt.

Krant ontbijt burgemeester 06112013

Regiobode 16 oktober? 2013

Artikel waarin wethouder komt voorlezen in de onderbouw n.a.v. Kinderboekenweek.

kbw voorlezen wethouder Regiobode oktober 2013.jpg

Gelderlander 13 augustus 2013

Artikel over de eerste (gezamenlijke) schooldag, van de leerlingen van obs Rheder Enk en St. Mauritius, in het nieuwe gebouw: 'de Kroeseboom'.

Eerste dag Kroeseboom Gelderlander 13 augustus 2013.jpg

Dat van: 'worden volgend schooljaar één school' in bovenstaand stuk, is een foutieve  opmerking van de journalist. Er zou eigenlijk moeten staan: 'zitten vanaf volgend schooljaar samen in één gebouw'.

RE Regiobode dd 20130522_fietscontrole