Kennis-maken of inschrijven

De invloed van ouders

MR

De medezeggenschapsraad (MR) bevordert naar vermogen openheid, openbaarheid en onderling overleg in de school. Hij is bevoegd over alle aangelegenheden die de school betreffende, voorstellen te doen en standpunten kenbaar te maken aan het schoolbestuur. Meer weten of aanmelden?

 

OV

De Oudervereniging (OV) van de Rheder Enk bestaat uit 12 actieve ouders die het leuk en belangrijk vinden om zich in te zetten in en rondom de school. Samen met de docenten maken we het nog leuker voor onze kinderen! De OV kan altijd versterking gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld voor Sinterklaas en de kerstviering weer veel handen nodig. Zin om te helpen? Meld je aan via een Schoudercom-berichtje aan onze voorzitter Marleen Kaiser (moeder Jelle gr 6 en Nora gr 4).

 

Vind je het wel leuk om af en toe te helpen, maar wil je nergens aan vast zitten? Dan is de OV-flexpoule ideaal. Nee zeggen mag dan altijd. Je ontvangt oproepjes via een WhatsApp verzendlijst en hoeft alleen te reageren als je zin hebt en kunt. Al 24 ouders hebben zich opgegeven voor de flexpoule. Ook interesse? Stuur dan een berichtje via Schoudercom aan Eva Oosterwegel (moeder Tamar gr 6, Imre gr 4 en Krijn gr 2a).

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren